Informatie

Welkom bij nagelstudio Nail Art

Sinds 1995 ervaring in professionele hand- en nagelverzorging.

Gespecialiseerd in acrylnagels en Nail Art en Shellac™ 

In onze salon gebruiken wij alleen kwaliteit nagelproducten.
Wij werken met de volgende merken CND™ Creative Nail Design voor het modeleren van de nagels. Voor het plaatsen van BIAB nails werken wij met de Blushes by Seduction van het merk Magnetic, en met Loveness❤️

Voor Nail Art (het versieren van de nagels) gebruik ik alles wat mogelijk is, o.a. veertjes,  stras steentjes, bladgoud, glitters, verf, airbrush, nail stamp, nagelfolie, charms en nog veel meer.

Acryl nagels worden gemaakt van een acrylpoeder die met vloeistof wordt vermengd, hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor de acrylpoeder een modelleerbaar balletje wordt welke dan met de penseel gemodelleerd wordt tot een nagel.

Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd of worden verlengd. Er zijn verschillende kleuren mogelijk, voor een natuurlijke ogende nagel tot een French manicure (wit randje) of een uitbundige design nagel met gekleurde en/of glitter acryl.

French manicure is een nagel waarbij de vrije rand wit is, dit kan evt.  ook met andere kleuren of met glitter. U kunt kiezen uit 4 verschillende kleuren wit van heel natuurlijk of tot extra wit of uit een grote collectie gekleurde en of glitter acryl.

Hygiene in de nagelstudio vind ik heel belangrijk. ( zie ook salon – protocol) Iedere klant is verplicht om bij binnenkomst van de salon eerst de handen te ontsmetten en daarna de handen te wassen. Alle gebruikte en/of aangeraakte materialen worden ontsmet en gedesinfecteerd. Iedere nagelbehandeling wordt gedaan met een nieuwe vijl.